VLOEREN LEGGEN

Vloeren leggen is precisiewerk. Begin je verkeerd, dan kom je nooit goed uit. Gelukkig hebben wij jaren ervaring en zorgen dat je vloer er in no-time inlegt. Welke vloer je ook kiest. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uiteraard een scherpe prijs. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?


Direct contact opnemen

HOUTEN VLOEREN LEGGEN OF ELKE ANDERE VLOER

Welke vloer je ook kiest, wij hebben er ervaring mee. Of het nu gaat om een slaapkamer of het hele huis, wij draaien onze hand er niet voor om.

Als het gaat om vloeren leggen, dan zijn houten vloeren toch wel het meest gekozen, maar natuurlijk ook laminaat. Tegenwoordig zijn pvc-vloeren ook erg in trek. Welke vloer je ook kiest, wij hebben er ervaring mee en zorgen dat de vloer er netjes in komt te liggen. Heb je specifieke wensen? Laat het ons dan weten.ERVAREN EN VRIENDELIJK

Emel kennen we al jaren en als we hem nodig hebben komt hij altijd snel langs. Hij is ervaren en vriendelijk en doet uitstekend werk. Niet alleen bij ons thuis maar ook regelmatig in ons gebouw. Ik raad hem dan ook ten zeerste aan

Annemarie v K.100% SATISFIED

I would highly recommend Bonilla Bouw’s construction services to anyone. For anything from small chores and household repairs/installations to larger projects like painting, woodwork and home refurbishments, Emel Bonilla is your lucky charm. He is not only responsible, efficient and neat, but he is also creative and constantly looking and advising for the best solutions. 100% satisfied customer here

RobertWERKEN EN HANDELEN SNEL

Vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd en zijn kenmerken voor Emel en zijn mannen. Ze werken snel en handelen probleemoplossend. Ik ben erg tevreden over de samenwerking. En het is nog goed voor m’n Spaans ook!

DorithONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag een adviesgesprek aan.


Ontdek de mogelijkheden voor jouw vloer. Wij nemen telefonisch je wensen door en naar aanleiding daarvan kunnen we een bezichtiging inplannen. Op basis daarvan kunnen we precies inschatten wat nodig is om jouw vloer te leggen of elke andere klus.  • Hoe gaan jullie te werk?
  • Wat kost het om een vloer te laten leggen?
  Hoe gaan jullie te werk?

  Als je contact met ons opneemt per mail of telefoon, proberen wij een zo goed mogelijke inschatting te maken van de klus. Vermeld zoveel mogelijk informatie, dan kunnen wij ook een goed voorstel doen.

  Als we allebei een goed gevoel hebben, komen we langs om de ruimte te bekijken. Dan weten we welke en hoeveel materialen we nodig hebben en hoe lang we ongeveer bezig zullen zijn. Nadat de prijzen en planning rond zijn, gaan we zo snel mogelijk beginnen met de klus, uiteraard met een mooi resultaat!

  Wat kost het om een vloer te laten leggen?

  Dat hangt af van de grootte van de ruimte waar je de vloer wilt gaan leggen. Ook het materiaal speelt een rol, want een houten vloer kost meer tijd dan klik-laminaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.