SCHILDEREN

Schilderen is een vak apart. Zeker als je een grotere ruimte wilt verven, is de hulp van een schilder veel makkelijker. Wij hebben professionele apparatuur waarmee we grote oppervlakken egaal kunnen verven in de juiste kleur. Gaan wij je binnenkort helpen? 


Direct contact opnemen

SCHILDEREN OF VERVEN

Schilderen of verven, we gebruiken de woorden allebei. Maar schilderen gaat het meer om details zoals het verven van kozijnen en verven over grote oppervlakken zoals een muur. Voor ons maakt het niet uit, want wij helpen je graag bij je schilderwerk. We hebben veel ervaring met grote of kleinere oppervlakken. Binnen of buiten. We hebben al veel schilderwerken gedaan, zoals trappen en deuren. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van eerdere klussen. Wij zijn de schilder die je zoekt!ERVAREN EN VRIENDELIJK

Emel kennen we al jaren en als we hem nodig hebben komt hij altijd snel langs. Hij is ervaren en vriendelijk en doet uitstekend werk. Niet alleen bij ons thuis maar ook regelmatig in ons gebouw. Ik raad hem dan ook ten zeerste aan

Annemarie v K.100% SATISFIED

I would highly recommend Bonilla Bouw’s construction services to anyone. For anything from small chores and household repairs/installations to larger projects like painting, woodwork and home refurbishments, Emel Bonilla is your lucky charm. He is not only responsible, efficient and neat, but he is also creative and constantly looking and advising for the best solutions. 100% satisfied customer here

RobertWERKEN EN HANDELEN SNEL

Vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd en zijn kenmerken voor Emel en zijn mannen. Ze werken snel en handelen probleemoplossend. Ik ben erg tevreden over de samenwerking. En het is nog goed voor m’n Spaans ook!

DorithONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag een adviesgesprek aan.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schilderwerk? Wij nemen telefonisch je wensen door en naar aanleiding daarvan kunnen we een bezichtiging inplannen. Op basis daarvan kunnen we precies inschatten wat nodig is.  • Hoe gaan jullie te werk?
  • Wat kost het om te laten schilderen?
  Hoe gaan jullie te werk?

  Als je contact met ons opneemt per mail of telefoon, proberen wij een zo goed mogelijke inschatting te maken van de klus. Vermeld zoveel mogelijk informatie, dan kunnen wij ook een goed voorstel doen.

  Als we allebei een goed gevoel hebben, komen we langs om de ruimte te bekijken. Dan weten we welke en hoeveel materialen we nodig hebben en hoe lang we ongeveer bezig zullen zijn. Nadat de prijzen en planning rond zijn, gaan we zo snel mogelijk beginnen met de klus, uiteraard met een mooi resultaat!

  Wat kost het om te laten schilderen?

  Dat hangt af van de grootte van de ruimte en hoelang we ermee bezig zijn. Om je een richting te kunnen geven, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie.