BADKAMER VERBOUWEN

Een badkamer verbouwen doe je niet elke week. Daarom is het goed om een specialist in te schakelen bij het bouwen van je droom-badkamer. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uiteraard een scherpe prijs. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?


Direct contact opnemen

BADKAMER VERBOUWEN OF RENOVEREN

Wil je jouw badkamer verbouwen of renoveren? Wij staan voor je klaar.  Samen kijken we naar de mogelijkheden. Of je nu een grote of een kleine ruimte hebt. Wij zorgen voor het plaatsen van de douche en/of bad, tegelen, het plaatsen van een bad of wasbak etc. Uiteraard gaan we secuur te werk en besteden we aandacht aan elk detail.ERVAREN EN VRIENDELIJK

Emel kennen we al jaren en als we hem nodig hebben komt hij altijd snel langs. Hij is ervaren en vriendelijk en doet uitstekend werk. Niet alleen bij ons thuis maar ook regelmatig in ons gebouw. Ik raad hem dan ook ten zeerste aan

Annemarie v K.100% SATISFIED

I would highly recommend Bonilla Bouw’s construction services to anyone. For anything from small chores and household repairs/installations to larger projects like painting, woodwork and home refurbishments, Emel Bonilla is your lucky charm. He is not only responsible, efficient and neat, but he is also creative and constantly looking and advising for the best solutions. 100% satisfied customer here

RobertWERKEN EN HANDELEN SNEL

Vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd en zijn kenmerken voor Emel en zijn mannen. Ze werken snel en handelen probleemoplossend. Ik ben erg tevreden over de samenwerking. En het is nog goed voor m’n Spaans ook!

DorithONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag een adviesgesprek aan.


Ontdek de mogelijkheden voor jouw badkamer. Wij nemen telefonisch je wensen door en naar aanleiding daarvan kunnen we een bezichtiging inplannen. Op basis daarvan kunnen we precies inschatten wat nodig is voor jouw badkamer of elke andere klus.
  • Hoe gaan jullie te werk?
  • Wat kost een nieuwe badkamer?
  Hoe gaan jullie te werk?

  Als je contact met ons opneemt per mail of telefoon, proberen wij een zo goed mogelijke inschatting te maken van de klus. Vermeld zoveel mogelijk informatie, dan kunnen wij ook een goed voorstel doen.

  Als we allebei een goed gevoel hebben, komen we langs om de ruimte te bekijken. Dan weten we welke en hoeveel materialen we nodig hebben en hoe lang we ongeveer bezig zullen zijn. Nadat de prijzen en planning rond zijn, gaan we zo snel mogelijk beginnen met de klus, uiteraard met een mooi resultaat!

  Wat kost een nieuwe badkamer?

  Dat ligt natuurlijk helemaal wat je van plan bent. Uiteraard hebben we scherpe en eerlijke prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie.